Kropp & Sinne Mat & Pyssel

Skicka karantänvykort till någon du saknar!

I dessa koronatider är vi många som saknar våra nära och kära. Gläd någon du tycker om men inte kan träffa med ett vykort. Det känns fint att bli påmind om att man är saknad.
karantän vykort kaffe

Att sitta isolerad på grund av att COVID-19 härjar tär på de flesta. En del som är mera lagda åt det introverta hållet kanske inte tycker att isoleringen är så jobbig, men alla har vi ändå någon i vår bekantskapskrets som lider.

Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att pigga upp våra nära och kära i dessa tider. Att skicka vykort är något som nästan fallit bort i dag. Det är synd för det är ju faktiskt en jätterolig aktivitet för både gammal och ung. Både för avsändaren och mottagaren.

Påminn dina vänner att du saknar dem

Just nu är vi många som saknar fikastunder med vänner och familj. Varför inte passa på att skriva ut och skicka något av dessa två karantänvykort med fikatema? De går förstås också att skicka virtuellt, men att skriva ut och för hand skriva ett personligt meddelande på kortets baksida är ju mycket roligare!

Dessa två kort är i A6-storlek och är helt gratis att skriva ut. Du hittar till kortet ”Längtar efter att få fika med dig igen” här och ”Jag saknar våra fikastunder” här.