Inredning & Mode Kultur & Upplevelser

Designa din egen unika kartposter

Heminredning med en personlig touch står många nära hjärtat. Varför inte inreda ditt hem med en stilig kartposter som du kan designa helt själv? Välj allt ifrån plats till färger och storlek.
Bild: © KatarzynaBialasiewicz/ Canva

Något som ha blivit väldigt populärt den senaste tiden är att designa sin egen kartposter. Har du en plats som betyder väldigt mycket för dig? Kanske det var dit du och din partner gjorde er första resa tillsammans. Eller kanske det var där du spenderade ditt utbytesår under studietiden? Det kan vara en plats du drömmer om att resa till eller din egen hemstad. En plats som står dig när hjärtat helt enkelt.

Att använda sig av en tjänst som säljer anpassade kartposters är oftast det enda sättet att få en poster på din unika plats. På Mapiful kan du till exempel designa din egen streetmap-poster. Det är alltså en karta över valfri stad. Du kan också välja en karta över ett helt land.

Bild: © Mapiful

Styla enligt egna önskemål

Efter att du valt ut din plats kan du styla och designa kartan helt enligt egna önskemål. Du kan välja stil och färger enligt vad som passar i ditt hem och enligt vad som tilltalar dig. Sedan väljer du en text och en fotnot. Det kan till exempel vara ”Los Angeles” och stadens koordinater som fotnot. Till sist väljer du storlek och format.

Att skapa en kartposter är en enkel och mångsidig process. Garanterat är att du får en unik tavla att pryda ditt hem med. Du kan välja motiv och ramar och designa en hel vägg med personliga tavlor på Mapiful.

Just nu får du 20 % rabatt om du beställer två tavlor.

Designa en stjärnkarta

Bild: © Mapiful

Du kan också beställa tavlor i form av stjärnkartor. De visar exakt hur stjärnorna såg ut på himlen en viss dag. Kanske du har någon dag som betyder extra mycket för dig? Det kan vara din eller dina barns födelsedag, din bröllopsdag eller något liknande. Stjärnkartor är väldigt stiliga och passar perfekt i sovrummet.

Bild: © Mapiful

Du kan också beställa tavlor som föreställer ditt eget stjärntecken. Kanske hela din familj har olika stjärntecken. Då blir det säkert snyggt med en stjärnteckenskollektion i vardagsrummet.

Beställ dina tavlor här. Frakten är fri och kvalitén är hög. Designen är 100 % din egen.