Fest & Lek Kultur & Upplevelser

5 interaktiva leksaksdjur på årets önskelista

Interaktiva leksaksdjur finns med på många barns önskelistor inför julafton. Från söta katter till läskiga dinosaurier – se vilka fina leksaker du kan ge i julklapp!

Interaktiva leksaksdjur är här för att stanna. Varje år kommer nya, till och med ännu häftigare modeller på söta katter eller läskiga dinosaurier. De interaktiva leksaksdjuren blir också mer och mer realistiska. Tack vare ansiktsuttryck, rörelser och ljud är det inte alls svårt att föreställa sig att leksakshunden man gosar med i knät är på riktigt.

1. FurReal Walkalots kattunge

interaktiva katter

Ett exempel på en interaktiv leksak är kattungen i Walkalots-serien från FurReal. Den är en liten radiostyrd kattunge som kan följa med på promenad. Leksaksdjuret styrs av en kontroll som är inbyggd i kopplet. Det har även ljudfunktioner. Kattungen kan jama och återge andra roliga kattläten samtidigt som den viftar på svansen.

2. FurReal Walkalots hundvalp

interaktiv hundar

När vi ändå lyfter FurReals Walkalots vill vi också tipsa om hundvalpen i serien och som fungerar på samma sätt som katten. Skillnaden är dels utseendet, dels ljuden den ger ifrån sig. En interaktiv hundvalp kan vara ett bra sätt att se om man är redo att skaffa en riktig hundvalp. Då kan man sätta upp ett schema när hunden ska rastas, matas och skötas om. Gemensamt för både katten och hunden i FurReal Walkalots-serien är att du kan koppla samman upp till tre djur till samma koppel. Då går alla tre djuren bredvid varandra och du behöver bara styra med en kontroll.

3. Take Me Home papegoja

interaktiva papegojor

Papegojan du ser på bilden här ovanför ingår i Take Me Homes sortiment av interaktiva leksaksdjur. Precis som en riktig papegoja går den runt på golvet – och vad som till och med gör den ännu roligare är att den härmar det du säger.

4. Zuro Robo Alive dinosaurie

interaktiva dinosaurier

Interaktiva katter, hundar och husdjur i mjuka material är alltid lika kramvänliga. Om du vill komma ifrån det gosiga men ändå vill ha ett interaktivt leksaksdjur att pyssla om finns denna coola dinosaurie från Zuro Robo Alive. Märket gör även ormar, spindlar, ödlor och andra häftiga interaktiva leksaker.

5. Take Me Home apa

interaktiva apor

Take Me Homes leksaksapa heter Coco och är en baddare på att göra kullerbyttor. Otroligt nog låter den som en riktig apa. Den är en rolig lekkamrat som är kramgo, kan vifta på armarna och skratta.

Interaktiva leksaksdjur på Leksakscity

På Leksakscity hittar du ännu fler interaktiva leksaksdjur från bland andra FurReal, Take Me Home och Zuro Robo Alive. Leksaksbutiken säljer säkra leksaker för barn i åldern 0 till 12 år. Surfa in till Leksakscity.se och köp årets julklappar till nätpriser!