Fest & Lek Kultur & Upplevelser

Fula jultröjor: Hitta din inre smaklöshet!

Glöm smak, omfamna galenskapen! Det här är årets fulaste jultröjor.
fula jultröjor

Har du svårt att välja ut kläder för julmiddagen eller firmajulfesten? Brukar du som jag pröva plagg efter plagg utan att känna dig riktigt nöjd? Antingen känner man sig för stel eller för uppklädd. Oroa dig inte. Nu för tiden finns en enkel lösning på problemet, nämligen fula jultröjor! Ju sämre smak du har, desto bättre.

Fula jultröjor: En växande trend

Trenden blev populär någon gång under 80-talet i USA. Då skedde en fullständig glitterexplosion i folks garderober. Fulheten eskalerade snabbt och togs till nya höjder. Idag räcker det inte bara med att tröjan har fula julmotiv. Den ska ha inbyggda blinkande LED-lampor och högtalare som kan spela upp bjällerklang.

Kanske du tycker om hundvalpar, Batman eller att sjunga karaoke? Oavsett vilket tema du gillar, eller hur dålig smak du har finns det en ful jultröja för just dig. Jag har beställt hem varsin åt mig och min partner i år. Nu väntar jag ivrigt på att få hämta ut dem från posten.

Jag ska här visa upp några av mina personliga fula favoriter.

klassiskt fula jultröjor
© Foto [Partykungen]

Fula jultröjor för släktmiddagen

Jag tänkte börja med att visa upp klassiskt fula jultröjor. När jag föreställer mig hur en ful jultröja ska se ut tänker jag på färgerna rött och grönt och på motiv som granar och snöflingor. De här fula jultröjorna är perfekta att ha på sig när man ska åka och fira jul hos sina släktingar. Om du och din partner dessutom matchar era jultröjor blir effekten ännu mer motbjudande.

ful jultröja
© Foto [Jultröja.se]

Jultröja med käftsmäll – Den tandlösa tomten

Bland fula jultröjor tror jag den här tar min första plats. Jag ser framför mig hur man får besök av en tandlös vinglande jultomte, som nog fått i sig lite för mycket av det goda på vägen. Vill du vara förstklassigt ful på julmiddagen är den här tröjan ett måste. Den kommer garanterat att locka fram många skratt när ni sitter och öser i er köttbullar och prinskorv.

ful jultröja gamer
Foto [Jultröja.se]

Ful jultröja för gamers

Om du är en spelnörd som jag är det här rätt jultröja för dig! Med blinkande LED:ar i julens alla färger kommer du att lysa som betlehemsstjärna på julfesten. Jag gillar motiven från kända gamla retrospel som Space Invaders och Super Mario. Perfekt också för LAN-partyt eller om du streamar spel.

jultröja nyår
© Foto [SillySanta]

Jultröjan som passar på nyårsfesten

Julen är inte över bara för att julafton har varit. Den här fula jultröjan passar perfekt för både julfest och nyårsfest! Jag tycker om den glittriga flaskan. Som pricken över i kan man köpa något glittrande att sätta på huvudet också, som renhornen på bilden. Alla på festen kommer veta att du är där för att ha roligt.

ful julväst
© Foto [SillySanta]

Osmaklig julväst för karaokepartyt

Om du tycker att fula jultröjor blir lite för varma när festen väl satt igång kan du köra med en ful julvälst istället. När man ska vråla och skråla till karaokelåtar ända in på småtimmarna kan det faktiskt bli ganska svettigt. Motivet med dom små sjungande tomtarna och renarna tycker jag är både fult och sött. På jultröjor.se kan du bläddra bland hundratals fula jultröjor och hitta något i din smak och stil. Kom bara ihåg att ju fulare, desto bättre!

ful jultröja nisse
© Foto [Partykungen]

Klä dig i tomtenissarnas uniform

När man kämpat och slitit med julmat, julpynt och julklappar i flera veckors tid tycker jag verkligen att man får belöna sig med en tomtenissetröja. Den passar ju verkligen bra när man ska servera sina gäster på julmiddagen, eller när man ska hjälpa tomten att dela ut julklapparna. Det bästa med de här fula jultröjorna är att de har små bjällror runt kragen.