Fest & Lek Kultur & Upplevelser

Magisk vuxenjul: Spännande adventskalendrar för vuxna

Väck barnasinnet till liv med de här spännande adventskalendrarna för vuxna! Här är de bästa julkalendrarna 2023.
adventskalendrar för vuxna
© Foto via Canva

Adventskalendrar för vuxna har under de senaste åren blivit en riktig hit. Själv har jag alltid varit förtjust i dem. Utan en adventskalender tycker jag inte att julen blir lika magisk. Ibland har jag hört att julkalendrar bara är för barn, men så är det ju inte alls. Nu för tiden finns ett stort utbud av spännande kalendrar för alla oss vuxna barn. Det finns så många att det är svårt att hålla sig från att köpa flera stycken. Och varför egentligen nöja sig med bara en? Kanske du är en person som inte kan vänta med att slita upp luckorna på rätt dag? Då är det bäst att ha flera på lager.

Adventskalendrar är också perfekta att ge i julklapp till sina nära och kära. Ofta är det svårt att i sista stund hitta på bra klappar. Då är det väldigt behändigt att ha problemet löst redan den första december.

Adventskalendrar för vuxna med barnasinnet kvar

Den här julen är det dags att väcka barnasinnet till liv! Det här är en lista på adventskalendrar för vuxna som jag själv tycker är spännande och funderar på att köpa.

adventskalender
© Foto [Designtorget]

Adventskalender för kaffeälskaren

Är du en kaffeälskare som jag kan du knappast motstå NABOS kaffekalender. Den innehåller alltifrån mörkrostat och syrligt, till friskt och mustigt kaffe, och några smaksatta favoriter så som smörkola, apelsin och kanel. Det finns väl inget bättre sätt att starta de mörka decemberdagarna än med en kopp väldoftande nybryggt kaffe? Ännu bättre blir det om man kombinerar det med en chokladkalender förstås!

adventskalender skäggolja
© Foto [Coolstuff]

Fin i skägget under hela december

Att vara fin i skägget till julen är ju inte så dumt. Kanske man rent av får mera julklappar då? Adventskalendern från The Bearded man Company innehåller 24 flaskor med skäggolja som räcker hela december. Skäggoljan kommer i spännande dofter som bergamott, kryddig rom och svart kaffe. Ingen tråkig after shave här inte! Oljorna går snabbt in i huden utan att kladda och motverkar irritation i skäggbotten. Vill du ha ett lika vackert glänsande skägg som själva jultomten ska du inte missa denna adventskalender! Har du en skäggig partner som jag ska du definitivt beställa hem en sådan.

julkalender fiskeintresserad
© Foto [Happy Angler]

Adventskalendrar för vuxna fiskefantaster

Tänk om du kunde sitta vid julbordet och skryta för hela släkten om hur du dragit upp julgäddan själv? Då behöver du bara införskaffa Savage Gear Predators julkalender. Den innehåller 24 förstklassiga beten och fisketillbehör som kommer att fylla hela december månad med spänning! Det är inte omöjligt att självaste gammelgäddan nappar med den här fiskekalendern. Jag råkar faktiskt ha en fiskegalning till partner och har den här kalendern högt upp på min lista över möjliga julklappar.

adventskalender chili
© Foto [Coolstuff]

Chilijulkalender för den våghalsiga

Är du av den åsikten att chokladkalendrar ändå är lite mesiga? Är du dessutom lite smågalen? Då är kanske godiskalendern från Chili Klaus något för dig. Den är fullproppad med chilikulor, chilikarameller och chiligodis för den riktigt modiga! Dessutom gömmer sig en speciell överraskning i lucka nummer 24. Bland adventskalendrar för vuxna tycker jag den här är bland de mest spännande. På adventskalenderguiden.se hittar du hundratals köpvärda julkalendrar.

adventskalendrar för vuxna
© Foto [Coolstuff]

Adventskalender för den som längtar till sommaren

För dig som börjar längta till sommaren så fort snön börjar falla passar adventskalendern Sea of Wildflowers pefekt! Varje dag får du en påse fylld med frön till vilda ängsblommor som väntar på att få blomstra i din trädgård. Kalendern passar bra för såväl nybörjare som till den rutinerade trädgårdsmästaren. Själv hör jag till nybörjarna som drömmer om en vacker trädgård. Jag skulle bli väldigt glad över denna kalender.

clarins adventskalender
© Foto [Bangerhead]

Bästa ”ta hand om dig själv-julkalendern”

December är en mysig månad tycker jag, men ibland smyger julstressen sig fram. Man glömmer lätt bort att ta hand om sig själv. Därför passar det ju utmärkt med en hudvårdsjulkalender. Speciellt förtjust är jag i Clarins kalender. Det är ett bra tillfälle att pröva på nya produkter och se vilka som blir nya favoriter. Jag har många favoritkalendrar, men den här tar nog min första plats.