Fest & Lek

Alla hjärtans dag presenter till pojkvännen

Att hitta en personlig och unik present att ge till pojkvännen på alla hjärtans dag kan ibland vara knepigt. Därför vill vi med denna guide hjälpa dig att hitta en bra alla hjärtans dag present som mannen i ditt liv kommer att uppskatta.
alla hjärtans dag present till pojkvännen
Bild: © Roman Lacheev/Canva

Att hitta en personlig och unik present att ge till pojkvännen på alla hjärtans dag kan ibland vara knepigt. Män är inte alltid de bästa på att berätta vad de tycker om, och man vill ju inte köpa något som inte kommer till användning. Därför vill vi med denna guide hjälpa dig att hitta en bra alla hjärtans dag present till pojkvännen.

Vi kan börja med att fundera på vad en bra present egentligen är? Enligt oss är en bra present personlig, unik, rolig och som kommer till användning i vardagen. Det är en present med en rejäl dos omtanke. Din partner ska förstå att du lagt ner tid och tanke på att hitta något som han tycker om.

Personliga och unika presenter

På Getpersonal finns ett gott utbud om just sådana presenter. De säljer alla hjärtans dag presenter med gravyrtext som du själv kan välja. Du väljer allt ifrån typsnitt till textstorlek och får till och med se hur din present med gravyr kommer att se ut innan du beställer. De har dessutom fri frakt och är alltid snabba på att leverera sina produkter.

Vi vill tipsa om några av Getpersonals personliga graverade alla hjärtans dag presenter som är perfekta till pojkvännen.

Armbandet Verona Nero

armband verona nero
Bild: © Getpersonal

Det här stilrena svarta armbandet har ett justerbart lås med tre lägen, så att man själv kan välja storlek. Det är tillverkat i Italien och passar perfekt för gravyr. Läs igenom storleksguiden innan du beställer armbandet, så att det säkert blir rätt.

Stilig korthållare

stilig korthållare
Bild: © Getpersonal

Carrier Slim Steel är en smidig och lätt plånbok som rymmer mycket. På insidan finns sex stycken plastfickor där man kan förvara kort och sedlar. Plånbokens kanter är rundade så att de inte skär i jeansen. Den borstade finishen är tålig, vilket gör att korthållaren kommer se ny ut länge. Korthållaren går också att gravera.

Vackert halsband för par

halsband med hjärta
Bild: © Getpersonal

Ett halsband för par passar perfekt på alla hjärtans dag. Behåll det ena hjärtat och ge det andra till din partner. På baksidan kan du låta era namn graveras in. Halsbandet levereras i en vacker presentask.

Ölglas med gravyr

ölglas med gravyr
Bild: © Getpersonal

Ett par ölglas för ölentusiasten kan väl aldrig gå fel? De levereras dessutom i en trevlig presentkartong och går bra att gravera. Det är sällan man ser graverade ölglas.

Klassiskt passfodral

passfodral
Bild: © Getpersonal

Det här snygga klassiska passfodralet kan också graveras. Inuti finns plats för kreditkort, pass och resehandlingar. Är ni på väg på en alla hjärtans dag semester eller en vårresa? Då passar den här presenten perfekt!

Hitta flera presenter

Vill du leta bland flera personliga alla hjärtans dag presenter kan du se fler presenttips här.