Fest & Lek

Ha roligt hela december med vårt julbingo!

Julbingo är en mycket roligare version av bingo och kan spelas var som helst och hur länge som helst. Ladda ner och skriv ut vårt julbingo helt gratis!
spela julbingo

Tycker du om att spela bingo? Oavsett om du gör det eller inte är julbingo en roligare version av bingo som flera absolut borde pröva på. Julbingo kan spelas på flera olika sätt. Du kan spela det på några minuter, på en dag eller under hela december om du så vill.

På Vardagssaker har vi skapat ett tjusig och roligt julbingo som du kan ladda ner från vår webbutik helt gratis! Det passar bra för både vuxna och barn och går att spela tillsammans eller för sig själv.

Reglerna är simpla. Precis som i vanlig bingo gäller det att kryssa i en hel vågrät eller lodrät rad för att få bingo. Man kan också välja att hela brickan ska vara ikryssad för att få bingo.

Spela i en timme eller en månad

På brickorna finns julmotiv. Ingen av de fyra brickorna som finns att ladda ner är helt lika. Det gäller att hitta så många av motiven på brickorna för att kunna få ett kryss i rutan. Har man till exempel en snögubbe på sin bricka ska man hitta en snögubbe någonstans för att kunna kryssa över den.

Ni som spelar julbingo kan antingen välja att ni måste se sakerna som finns på brickorna i verkliga livet. Alltså att man måste se en riktigt snögubbe eller pepparkaka. Då kan spelet dröja dagar eller veckor. Det kan vara en spännande utmaning under en hel månad.

Men det går lika bra att spela en dag, till exempel kan ni ta med era bingobrickor när ni är ute och julhandlar. Eller så kan ni välja att spela en stund hemma. Då räknas det att man bläddrar i en sagobok för att hitta en bild på en tomte eller en skridsko.

Ladda ner vårt julbingo

Ni kommer garanterat att ha roligt medan ni spelar vårt julbingo! Besök vår webbutik och ladda ner alla fyra bingobrickorna helt gratis. Passa på att pröva på vårt julsångsbingo också. Du kan ladda ner det här.