Inredning & Mode

Klä dig i svart från topp till tå! 8 plagg hösten 2020

Hösten 2020 är svart det nya svarta…

… och i årets höstmode finns hur många snygga svarta plagg som helst. Klä dig i svart från topp till tå med dessa kläder och accessoarer!

1. Svarta jeans

höstmodet 2020 svart
Jeansen kostar 399 kronor på Ellos.

Svarta jeans är det perfekta basplagget och nu är det också ett supertrendigt plagg. Jeansen passar lika bra till vardags som till fest och du kan se såväl sofistikerad som rockig ut i dem. Läs mera om de svarta jeansen!

2. Svart blus

plus size blus
Blusen kostar 399 kronor på Ellos.

En svart blus är alltid ett lika flexibelt plagg i garderoben. Den kan bäras under en kavaj men står också för sig själv. Läs mera om den svarta blusen med nitar!

3. Svart bälte

svart läder bälte
Läderbältet kostar 199 kronor på Ellos.

Finns det en mera klassisk accessoar än ett stilrent, svart bälte med guldspänne? Läs mera om det svarta bältet i garvat läder!

4. Svart kavaj

svarta kläder
Kavajen kostar 699 kronor på Ellos.

En svart kavaj är alltid rätt. I höstmodet 2020 får den en extra framträdande roll, eftersom både svarta och androgyna kläder trendar. Läs mera om den svarta kavajen!

5. Svarta stövlar

svarta plagg
Stövlarna kostar 1 299 kronor på Ellos.

Ett par snygga stövlar kan du ha till precis ALLT. Läs mera om de svarta stövlarna!

6. Svart jacka

svarta kläder hösten 2020
Kappan kostar 999 kronor på Ellos.

Jackan är en av viktigaste investeringarna du gör i höstgarderoben och med lite längd på den inger du alltid ett lika elegant intryck. Läs mera om den svarta kappan!

7. Svart väska

Väskan kostar 399 kronor på Ellos.

En väska är både en praktisk och snygg accessoar, särskilt när den har ett tidlöst utseende. Läs mera om den svarta väskan!

8. Svart klänning

skjortklänning
Klänningen kostar 599 kronor på Ellos.

Den lilla svarta – en tidlös klassiker! Men svarta klänningar gör sig bra nästan oavsett modell, så varför inte tänka lite utanför boxen? Läs mera om den svarta skjortklänningen!