Fest & Lek Kultur & Upplevelser

Har du ingen riktig julbrasa?

Vad skapar väl inte en bättre julstämning än en sprakande brasa? Om du inte har en riktig brasa finns det andra lösningar. Ta en titt på Netflix julbrasa!
mysig julbrasa
Bild: © Jill Wellington / Pixabay

Vad skapar väl inte en bättre julstämning än en sprakande brasa? Det är bland det mysigaste som finns att krypa ner i soffan under en varm filt, titta på de vackra eldgnistorna och lyssna till det sprakande ljudet. En kopp varm äppelglögg och julklassiker som spelar i bakgrunden gör pricken över i.

Om du inte har en riktig vedkamin är det inga problem. På youtube hittar du massor av videon på sprakande brasor, med eller utan gammal julmusik i bakgrunden. Till och med på Netflix finns en film på en stämningsfull julbrasa som du kan spela upp hemma i vardagsrummet.

Det finns till och med en riktigt rolig trailer för Netflix julbrasa! Så har du inte tillgång till den äkta varan rekommenderar vi varmt julbrasan på Netflix. Sätt dig i soffan tillsammans med dina nära och kära och julpyssla eller spela trevliga sällskapsspel medan ni njuter av de dansande lågorna i tv:n.

Netflix sprakande julbrasa