Inredning & Mode Mat & Pyssel

Färglägg vårt blommiga alfabet – 29 målarbilder

Måla hela vårt blommiga detaljerade alfabet i hurdana färger du vill. Rama sedan in och njut av ditt konstverk!
ABC målarbilder
Bild: © Pernilla Bergman / Vardagssaker

För dig som gillar att koppla av med detaljerade målarbilder finns nu på Vardagssaker ett helt blommigt alfabet att skriva ut och färglägga. Målarbilder är ett effektivt sätt att koppla av i vardagen och ett enkelt sätt att vara kreativ. Du kan bestämma dig för att använda bara några färger eller måla med en massa färgsprakande nyanser.

ladda ner blommigt alfabet målarbild
Bild: © Pernilla Bergman / Vardagssaker

Hela alfabetet kan du ladda ner här i en enda fil kostnadsfritt från vår sektion med printables. Som du ser på bokstaven R här ovan är varje bokstav noggrant designad. Varje bokstav har ett unikt mönster för bästa möjliga variation när du ska färglägga.

Gör vackra bokstavstavlor

Bokstäver med blommor målarbilder
Bild: © Pernilla Bergman / Vardagssaker

Att rama in bokstäverna antingen med eller utan färg blir en stilren inredningsdetalj i ditt hem. Du kan till exempel skriva ut första bokstaven i hela dina familjemedlemmars namn och hänga upp tavlor vid sängarna eller ställa dem stiligt på ett sidobord eller i bokhyllan.

Blommigt alfabet
Bild: © Pernilla Bergman / Vardagssaker

Hoppas du kommer ha roligt när du färglägger vårt blommiga alfabet! I vår sektion med printables hittar du många flera målarbilder för både stora och små. Ofta med högtidstema.