Fest & Lek Mat & Pyssel

Alla hjärtans dag-kuponger för var och en

Har du svårt att komma på en fin och personlig present för alla hjärtans dag? Då kommer våra kuponger väl till hands för dig. Här kan du välja ut kuponger för dina behov. Vi har kuponger för par, vänner, barn och föräldrar.
vänskapskuponger för alla hjärtans dag

Våra alla hjärtans dag-kuponger är enkla att använda och räcker länge. Det bästa är att de kan bli hur unika och personliga presenter som helst, bara du tillåter dig att använda din fantasi.

Allt du behöver göra är att skriva ut ett ark med kuponger och klippa ut dem. Sedan häftar du samman dem och ger dem till någon du bryr dig om. Personen som får kupongerna kan sedan vid önskat tillfälle ge en kupong tillbaka till dig. Din uppgift är att förverkliga det som står på kupongen.

Kuponger för alla

Vi har färdigt ifyllda kuponger, men du kan också välja att skriva ut kuponger som du själv kan fylla i. Det går också bra att dela ut vänskapskuponger från ett ark till flera vänner.

kärlekskuponger för alla hjärtans dag

Kärlekskuponger för par

Det här är ett ark med 10 kärlekskuponger som passar perfekt att ge till din partner på alla hjärtans dag. Häfta samman kupongerna och ge dem till din partner, så han/hon kan använda dem vid önskat tillfälle. Ladda ner kupongerna kostnadsfritt här.

Vänskapskuponger till din BFF

vänskapskuponger alla hjärtans dag

Det här är ett ark med 10 vänskapskuponger som passar perfekt att ge till din BFF på alla hjärtans dag. Slå ihop kupongerna med en häftapparat och ge dem till din vän så han/hon kan använda dem vid önskat tillfälle. Eller dela ut av kupongerna åt flera vänner. Ladda ner kupongerna kostnadsfritt här.

Kärleks- och vänskapskuponger att själv fylla i

alla hjärtans dag kuponger

Det här är en vänskaps- och en kärlekskupong som du själv kan fylla i. Det blir en fin och personlig gåva att ge till din BFF eller partner på alla hjärtans dag. Låt honom eller henne använda den vid önskat tillfälle. Ladda ner vänskapskupongen här och kärlekskupongen här. Det kostar ingenting

Alla hjärtans dag-kuponger för barn

alla hjärtans dag kuponger för barn

Det här är ett ark med 8 vänskapskuponger som barn kan fylla i och ge till sina föräldrar eller vänner på alla hjärtans dag. Var kreativ och hitta på saker att göra, som att “Tömma diskmaskinen” och “Bädda sängen”, eller något mycket roligare. Ladda ner kupongerna kostnadsfritt här.

Alla hjärtans dag-kuponger för föräldrar

alla hjärtans dag kuponger för föräldrar

Det här är ett ark med 8 vänskapskuponger som föräldrar eller närstående kan ge till barn på alla hjärtans dag, för dem att använda vid önskat tillfälle. Ladda ner kupongerna kostnadsfritt här.

Hitta presenter till alla hjärtans dag

Letar du efter presenter för alla hjärtans dag hittar du många fina på Bluebox, som den här söta chokladasken med hjärtformade godbitar.

hjärtformad choklad
Bild: © Bluebox